Παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις

για τα αναλώσιμα των εκτυπωτών σας και όχι μόνο, με 65% κέρδος...

Το κυρίως αντικείμενο της Roll-INK print είναι το ξαναγέμισμα και η ανακατασκευή των άδειων μελανοδοχείων για εκτυπωτές inkjet , laser , fax και φωτοτυπικά.
Μειώνει το κόστος των αναλωσίμων σας μέχρι και 65% ανακατασκευάζοντας μελάνια laser και inkjet εκτυπωτών, προσφέροντάς σας εγγυημένη ποιότητα, εφάμιλλη των εργοστασιακών (original).
Χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καθώς επίσης και τα καλύτερα εξαρτήματα/υλικά προκειμένου να σας προσφέρει τα πλέον ποιοτικά προϊόντα.Προσφέρει εγγύηση σωστής λειτουργίας μελανιών , τόνερ, αλλά καί εκτυπωτών...
Στη γκάμα μας διαθέτουμε και τα γνήσια inkjet και toner για όλους τους τύπους εκτυπωτών,φωτοτυπικών μηχανημάτων στις πιο ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς!! Μπορείτε ακόμα να βρείτε συμβατά μελάνια όλων των εταιρειών, καθώς επίσης και άλλα είδη όπως χαρτικά , είδη γραφείου , περιφερειακά υπολογιστών όπως και υπηρεσίες service εκτυπωτών και υπολογιστών.
Η εταιρία μας αριθμοί εκατοντάδες συνεργασίες με επαγγελματίες και ιδιώτες για τα αναλώσιμα των εκτυπωτών τους , γιατί όχι και εσείς;

Η Roll-INK print  σας προσφέρει  

·        Ξαναγέμισμα και ανακατασκευή άδειων μελανιών και τόνερ

·        Έλεγχος των μελανιών για καλή λειτουργία σε ειδικούς εκτυπωτές

·        Πώληση  καινούργιων γνήσιων και συμβατών μελανιών τύπου ‘inkjet’ και ‘laser’

·        Πώληση γραφικής ύλης ,ειδικών χαρτιών, εκτυπωτών, ειδών για φωτοτυπικά και φαξ

·        Καινούργιους εκτυπωτές , πολυμηχανήματα, fax , φωτοτυπικά

·        Εγγύηση 100% για επιστροφή χρημάτων

·        Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση

·       Service εκτυπωτών , υπολογιστών , laptop

·       Περιφερειακά υπολογιστών

·       Δωρεάν παραλαβή - παράδοση

Refill Experts

Εγγυήση ποιότητας & χαμηλότερης τιμής

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, μελάνι και γραφίτη από τους καλύτερους προμηθευτές του είδους φτιαγμένα ειδικά για τον εκτυπωτή σας.

Ξαναγεμιστε & κερδιστε

Roll-INK print

Eταιρεία με κύριο αντικείμενο τη συλλογή και ποιοτική ανακατασκευή μελανοδοχείων ( cartridges ) για inkjet & laser εκτυπωτών.

ποιοτικα & οικονομικα

Γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ξαναγεμίζουμε τα άδεια έγχρωμα & μαυρα μελανοδοχεία των inkjet εκτυπωτών ΜΟΝΟ σε 5 ΛΕΠΤΑ.

Μην πετατε τα αδεια μελανοδοχεια , ξαναγεμιστε

Προϊόντα -Υπηρεσίες

Laser Toner
Ανακατασκευάζουμε τα άδεια toner σας με 65% κέρδος χρημάτων από τα original. Επίσης έχουμε συμβατά και original toner στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές.

Είδη Γραφείου
Η Roll-INK print μπορεί επίσης να σας προμηθεύσει με ότι χρειάζεστε από γραφική ύλη και είδη γραφείου.Όλα τα πρϊόντα είναι επώνυμα και σε πολύ χαμηλές τιμές εφόσον είναι εισαγωγής μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για αποστολή καταλόγου.

Inkjet Μελάνια
Ξαναγεμίζουμε σχεδόν όλα τα inkjet μελανοδοχεία σας με κέρδος χρημάτων 65% από ότι κάνει ένα original.Επίσης εισάγουμε και εμπορευόμαστε συμβατά μελάνια και original στις ποιο οικονομικές τιμές.

Service
Σας χάλασε ο εκτυπωτής το laptop ή ο υπολογιστής ;
Η λύση είμαστε εμείς! Παρέχουμε υπηρεσίες service σε εκτυπωτές, H/Y, και laptop καθώς και εγκατάστασης δικτύων σε επαγγελματίες.

Λίγα λόγια

    Η Roll-INK print είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε στο Πειραιά και εξειδικεύεται στην ανακατασκευή και επαναγέμιση των άδειων μελανοδοχείων (cartridges) εκτυπωτών laser & inkjet. Ύστερα από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής άδειων μελανιών & toner είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο (quality control) των προϊόντων προτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών.
    Εταιρία ανακατασκευής άδειων δοχείων εκτυπωτών , με 65% κέρδος απο την τιμή του original .. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο της ανακατασκευής δοχείων μελάνης καθώς συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Αγγλικούς και Γερμανικούς προμηθευτές. Έχετε 100% ποιότητα στο προϊόν σας καθώς και 100% εγγύηση. Είναι η καλύτερη λύση να εξοικονομήσετε χρήματα για εσάς και την επιχείρηση σας με κέρδος 65% από ότι θα δίνατε για ένα καινούργιο δοχείο . Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε αφού σας προσφέρουμε 100% εγγύηση για το δοχείο αλλά και για τον εκτυπωτή σας!
    Η πολυετής επαγγελματική εμπειρία μας εγγυάται την άριστη ποιότητα του αποτελέσματος και την αγαστή συνεργασία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφόρηση επί όλων των προαναφερθέντων υπηρεσιών μας και σας καλούμε να προτιμήσετε την επιχείρησή μας με την διαβεβαίωση ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εργασιών μας.