Εγγυήση ποιότητας learn more

Σχετικά με τα μελάνια σας..
Τι σημαίνει ανακατασκευή μελανοδοχείων;

Eγγύηση του εκτυπωτή..
Ακυρώνεται η εγγύηση του εκτυπωτή μου;

Ποιότητα.
Είναι τόσο καλό όσο τα original μελάνια & τόνερ ;

Συμβουλές

Nα μην αφήνετε να αδειάσει τελείως το δοχείο γιατί μπορεί να δημιουργηθεί βλάβη στην κεφαλή εκτύπωσης. ,Να κάνετε συχνά καθαρισμό κεφαλής μέσω του προγράμματος του εκτυπωτή, Εάν δεν κάνετε συχνά εκτυπώσεις καλό είναι να κάνετε μια τυπική εκτύπωση κάθε 10 μέρες, Να έχετε πάντα ένα τουλάχιστον ανταλλακτικό μελανοδοχείο.

Μερικοί εκτυπωτές έχουν μνήμη και θυμούνται το μελανάκι ως άδειο παρόλο πού είναι γεμάτο. Ο εκτυπωτής θα τυπώνει κανονικα χωρίς όμως να έχει ένδειξη για την στάθμη του μελανιού. Αν αυτό σας ενοχλεί ζητήστε μας να σας δώσουμε οδηγίες επαναφοράς της μνήμης.

Αν χρειαστεί να φυλάξετε τα αναγομωμένα μελανάκια για μελλοντική χρήση μην αφαιρέσετε την προστατευτική ταινία. Τοποθετήστε τα σε δροσερό σημείο με την κεφαλή προς τα κάτω, στο συρτάρι ή το ράφι σας μέχρις ότου να σας χρειαστούν.

Συχνές ερωτήσεις

Μερικές από τις ερωτήσεις που έχουμε δεχθεί από πελάτες της εταιρίας μας.

Τι σημαίνει ανακατασκευή μελανοδοχείων; Ανακατασκευή μελανοδοχείων είναι η διαδικασία όπου τα άδεια μελανοδοχεία καθαρίζονται, ξαναγεμίζονται και επεξεργάζονται ώστε να μπορέσουν ξανά να χρησιμοποιηθούν.
Tο εξειδικευμένο προσωπικό μας :- Καθαρίζει, εκκενώνει, γεμίζει ξανά και αποσυμπιέζει όλα τα είδη κεφαλής των μελανοδοχείων. - Εγγυόμαστε όλα τα μελανοδοχεία που έχουμε γεμίσει ξανά.


Η χρήση των ανακατασκευασμένων μελανοδοχείων θα ακυρώσει την εγγύηση του εκτυπωτή μου; Όχι. Οι κατασκευαστές εκτυπωτών θα προσπαθήσουν να σάς αποθαρρύνουν να αγοράσετε ανακατασκευασμένα μελανοδοχεία και θα σας πείσουν να αγοράσετε από αυτούς. Να θυμάστε ότι το μόνο πράγμα που αντικαθιστάτε είναι το μελάνι.


Το ανακυκλωμένο μελανοδοχείο είναι τόσο καλό όσο το μελανοδοχείο που κατασκευάζετε από τις εταιρίες εκτυπωτών; Το ανακυκλωμένο μελανοδοχείο χρησιμοποιεί όλα τα υλικά, ηλεκτρονικά και λειτουργεί ακριβώς όπως λειτουργούσε όταν πρωτο-βγήκε από το γνήσιο κουτί του. Μια έρευνα που εκτελέστηκε τον Φεβρουάριο 2005, από τον Ολλανδικό καταναλωτικό οργανισμό "Consumentebond", βρέθηκε ότι οι εκτυπωτές που χρησιμοποιούσαν όχι γνήσια μελανοδοχεία δεν δίνουν περισσότερα παράπονα σε σχέση με τους εκτυπωτές που χρησιμοποιούν τα γνήσια.


Για περαιτερω αποριες και ερωτησης ειμαστε στην διαθεση σας