Εγγυήση ποιότητας learn more

Σχετικά με τα τόνερ ..
Η Roll-INK print αλλάζει όλα τα μηχανικά μέρη ενός laser δοχείου χωρίς δεύτερη σκέψη

Σχετικά με τα inkjet μελάνια..
όλα τα inkjet δοχεία υποβάλλονται σε καθαρισμούς και πολλές διαδικασίες πριν το στάδιο της αναγόμωσης

Ποιότητα.
Ολα τα δοχεία εκτυπωτών laser και inkjet δοκιμάζονται πριν δοθούν στο πελάτη για χρήση

Ποιότητα

Είμαστε χαρούμενοι πού βλέπουμε τους πελάτες μας ξανά καί ξανά πού αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές.

Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία,εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο των προιόντων πρωτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών.

Κάθε προϊόν περνάει λεπτομερή ηλεκτρονικό έλεγχο και έπειτα το γεμίζουμε με μελάνη της ίδιας ποιότητας μελάνης με το αυθεντικό. Στη συνέχεια γίνονται δοκιμαστικές εκτυπώσεις για τον έλεγχο της ποιότητας εκτύπωσης και έπειτα το προϊόν συσκευάζετε.

Εξειδίκευση στο ξαναγέμισμα

Εγγυημένη ποιότητα , ποιότητα Roll-INK print

Το να κερδίζουμε λεφτά απο την ανακύκλωση των μελανοδoχείων δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβιβαζόμαστε με χειρότερη ποιότητα. Στην Roll-INK print η μοναδική τεχνογνωσία μαςστο ξαναγέμισμα και την ανακατασκευή εξασφαλίζει ότι τα προιόντα μας θα συμπεριφερθούν ακριβώς όπως και στα αυθεντικά. Η Roll-INK print παρέχει στούς πελάτες της 100% γραπτή εγγύηση γιά όλα της τα προιόντα.


Επιλέγουμε τα ποιοτικότερα υλικά για ανακατασκευή ( μελάνι , γραφίτη
αλλά και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται για την ανακατασκευή του κάθε toner cartridge ). Εφαρμόζουμε τους αυστηρότερους ελέγχους, κατά την είσοδο των χρησιμοποιημένων cartridges. Όπως:

1. Ηλεκτρονικό έλεγχο του κυκλώματος της κεφαλής του cartridge
2. Αλλαγή των ελαττωματικών μερών.
3. Εξωτερικό και εσωτερικό καθαρισμό.
4. Αναγόμωση με μελάνι η γραφίτη συγκεκριμένου τύπου για κάθε διαφορετικό cartridge.
5. Έλεγχο του cartridge με ειδικό εξοπλισμό καθώς και δοκιμαστική εκτύπωση.
6. Σφράγισμα της κεφαλής και συσκευασία.

Με τους παραπάνω ελέγχους η Roll-INK print παρέχει στους πελάτες της εγγύηση ποιότητας στην αναγόμωση των μελανιών και τους καλύπτει με αντικατάσταση του προϊόντος που τυχόν παρουσίασε οποιοδήποτε πρόβλημα .

Συμφέρει γιατί:
• Μειώνετε τα έξοδα στην αγορά αναλωσίμων πάνω από 65% σε σχέση με τα original.
• Τα αναγομωμένα μελαν/χεια inkjet αλλα και laser toner της Roll-INK print έχουν περισσότερο από 20% μελάνι / γραφίτη από τα original!

Η τεχνογνωσία για την ανακατασκευή των μελανιών στο τμήμα αναγόμωσης της Roll-INK print δεν μένει στάσιμη.Κάθε χρόνο παρακολουθούμε τις μεγαλύτερες έκθεσης παγκοσμίως και συμμετέχουμε σε σεμινάρια από τις συνεργαζόμενες γερμανικές εταιρίες που είναι οι μεγαλύτερες στο χώρο της ανακατασκευής / αναγόμωσης μελανιών.