Προϊόντα αναφορικά

εδώ θα δείτε τι άλλο εμπορευόμαστε πέρα από τις αναγομώσεις και ανακατασκευές στα μελάνια σας.


Διάφορα

Τεχνική Υποστήριξη PC

Επισκευή Υπολογιστών Ανίχνευση - Αφαίρεση Ιών Εγκατάσταση Windows Ανάκτηση Δεδομένων Backup Αρχείων Εγκατάσταση ADSL Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

Εγγυημενη εργασια με χαμηλο κοστος!

Roll-INK print

Η εταιρία επίσης εμπορεύεται μηχανές γραφείου , εκτυπωτές , υπολογιστές , laptop όλα με εγγύηση αντιπροσωπείας τουλάχιστον 1 έτους

Τεχνική Υποστήριξη Επιχειρήσεων .

Επαγγελματικά Δίκτυα

Δομημένη Καλωδίωση

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Τηλεφωνικά Κέντρα

Κατηγορίες πρϊόντων αναφορικά

Είδη γραφείου
κλασέρ, στυλό, μαρκαδόροι, κύβοι σημειώσεων, κολλητικές ταινίες, τετράδια, κομπουτεράκια, διαφάνειες, cd , dvd, θήκες cd, συρραπτικά, μαρκαδόροι υπογράμμισης, χάρακες και πολλά άλλα, όλα επώνυμα και στις καλύτερες τιμές.

Χαρτιά εκτυπωτών
φωτοτυπικά χαρτιά A4, Α3, A5 καθώς και φωτογραφικά χαρτιά, με μεγάλη γκάμα εταιριών.

Original Μελάνια
εμπορευόμαστε original μελάνια και toner από όλες τις εταιρίες για εκτυπωτές inkjet , laser , fax , φωτοτυπικά , πολυμηχανήματα στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές. Έχουμε τεραστια γκάμα από original μελάνια , μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για μελάνια και toner τα οποία δεν τα βρίσκετε στο εμπόριο.

Εκτυπωτές
Τεράστια λίστα εκτυπωτών inkjet και laserjet , φωτοτυπικών και πολυμηχανημάτων από όλες τις εταιρίες του κλάδου.
Εμπορευόμαστε όλα τα νέα μοντέλα εκτυπωτών με συνεχή ανανέωση καταλόγου.

Ρολά ταμειακών
έχουμε όλες τις διαστάσεις από θερμικά ρολά και ρολά ταμειακών μηχανών καθώς και φορολογικών μηχανισμών

Laptop
πολλαπλές επιλογές σε τιμές και εταιρίες για καινούργια laptop και netbook. όλα συνοδεύονται και 2έτη εγγύηση !

Υπολογιστές
Έτοιμες λύσεις καινούργιων υπολογιστών , δυνατότητα κατασκευής υπολογιστή ( κομμάτι - κομμάτι ) , οθόνες , κουτιά , και ότι χρειάζεστε για την πλήρη συναρμολόγηση του σταθερού υπολογιστή σας

Περιφερειακά υπολογιστών
κάρτες γραφικών, μητρικές, τροφοδοτικά, οθόνες , πληκτρολόγια , ποντίκια, σκληροί δίσκοι, μνήμες ram, λογισμικά, προγράμματα, ηχεία και πολλά άλλα για τον σταθερό υπολογστή σας και το laptop.

Λίγα λόγια

    Η Roll-INK print είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε στο Πειραιά και εξειδικεύεται στην ανακατασκευή και επαναγέμιση των άδειων μελανοδοχείων (cartridges) εκτυπωτών laser & inkjet. Ύστερα από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής άδειων μελανιών & toner είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο (quality control) των προϊόντων προτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών.
    Εταιρία ανακατασκευής άδειων δοχείων εκτυπωτών , με 65% κέρδος απο την τιμή του original .. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο της ανακατασκευής δοχείων μελάνης καθώς συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Αγγλικούς και Γερμανικούς προμηθευτές. Έχετε 100% ποιότητα στο προϊόν σας καθώς και 100% εγγύηση. Είναι η καλύτερη λύση να εξοικονομήσετε χρήματα για εσάς και την επιχείρηση σας με κέρδος 65% από ότι θα δίνατε για ένα καινούργιο δοχείο . Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε αφού σας προσφέρουμε 100% εγγύηση για το δοχείο αλλά και για τον εκτυπωτή σας!
    Η πολυετής επαγγελματική εμπειρία μας εγγυάται την άριστη ποιότητα του αποτελέσματος και την αγαστή συνεργασία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφόρηση επί όλων των προαναφερθέντων υπηρεσιών μας και σας καλούμε να προτιμήσετε την επιχείρησή μας με την διαβεβαίωση ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εργασιών μας.