Πακέτα προσφορών

Γιατί σε εμάς δεν κερδίζεις μονο το 65% τον χρημάτων σου αλλα ξανακερδίζεις....

Τώρα στα καταστήματα Roll-INK print όταν γεμίζεις τα άδεια μελάνια του εκτυπωτή σου το 5o δεν το πληρώνεις..Είναι ΔΩΡΟ!

 

 

 

Αν είστε κάτοχος επιχείρησης , ελεύθερος επαγγελματίας η μέλος μιας δημόσιας υπηρεσίας και δεν θές να σπαταλάς άσκοπα χρήματα σε original μελάνια. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και ο πρώτος διαθέσιμος πολίτης της εταιρίας μας θα σας αποστείλει οικονομική προσφορά για τα αναλώσιμα των εκτυπωτών που έχετε στο γραφείο σας.


Έλα στη Roll-INK print , δείξε μας το φοιτητικό σου πάσο και κέρδισε -15% έκπτωση σε όλες τις αναγομώσεις που θές να κάνεις στα μελάνια του εκτυπωτή σου.

 

 

 

Φέρε στη Roll-INK print 4 μελανάκια μαζεμένα για να τα ξαναγεμίσεις.. και θα πάρεις ΔΩΡΟ 1 πακέτο επώνυμο A4 χαρτί 500 σελίδων 80gr.

 

 

 

Οι ποιο οικονομικές τιμές στο service υπολογιστών είναι στη Roll-INK print. Για αυτό πρωτοπορούμε ακόμα μια φορα και πέρα από τις πολύ χαμηλές τιμές που σας προσφέρουμε στο service υπολογιστών και laptop, αναλαμβάνουμε να βρούμε και να σας ενημερώσουμε για το όποιο πρόβλημα έχει ο υπολογιστής σας σταθερός - φορητός χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

 

 


Refill Experts

Εγγυήση ποιότητας & χαμηλότερης τιμής

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, μελάνι και γραφίτη από τους καλύτερους προμηθευτές του είδους φτιαγμένα ειδικά για τον εκτυπωτή σας.

Ξαναγεμιστε & κερδιστε

Roll-INK print

Eταιρεία με κύριο αντικείμενο τη συλλογή και ποιοτική ανακατασκευή μελανοδοχείων ( cartridges ) για inkjet & laser εκτυπωτών.

ποιοτικα & οικονομικα

Γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ξαναγεμίζουμε τα άδεια έγχρωμα & μαυρα μελανοδοχεία των inkjet εκτυπωτών ΜΟΝΟ σε 5 ΛΕΠΤΑ.

Μην πετατε τα αδεια μελανοδοχεια , ξαναγεμιστε