Χονδρική υλικών ανακατασκευής - αναγόμωσης.

Εξοπλισμός ανταλλακτικών laser toner , εξαρτημάτων και υγρών μελανιών για inkjet μελάνια και ανακατασκευή άδειων δοχείων για καταστήματα αναγόμωσης. Πανελλαδική αποστολή.

Ευρωπαϊκά , υλικά ανακατασκευής , μελάνια και συμβατά αναλώσιμα εκτυπωτών.

 • Έχετε κατάστημα αναγόμωσης και ανακατασκευής μελανιών στην Ελλάδα και ψάχνετε κάποιον συνεργάτη που θα σας προμηθεύει ποιοτικά , επώνυμα και ελεγμένα ανταλλακτικά ανακατασκευής toner , υγρά μελάνια , γραφίτες , drums, εξοπλισμό συσκευασίας μελανιών και ότι χρειάζεται ένα κατάστημα του κλάδου μας; Η Roll-INK print εισάγει και εμπορεύεται ότι χρειάζεται ένα κατάστημα αναγόμωσης , στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς , αφήνοντας σας μεγάλα περιθώρια κέρδους στη μεταπώληση των προϊόντων σας
Υλικά ανακατασκευής και υγρά μελάνια για εταιρίες όπως: HP , LEXMARK, CANON , EPSON , OLIVETTI, BROTHER, KONICA MINOLTA, SAMSUNG, OKI, PANASONIC, PHILIPS, TOSHIBA, XEROX, KYOCERA, IBM, DELL, OCE, RICOH, TALLY GENICOM, NIXDORF, UTAX, SHARP, SEIKOSHA, SAGEM κ.α.

 

Γενικές κατηγορίες υλικών toner που σας προμηθεύουμε για όλες τις εταιρίες laser εκτυπωτών (για τιμές και καταλόγους επικοινωνήστε) :
 • Γραφίτες - toners
  Chip
  OPC Drum
  Wiper Blade

  Doctor Blade
  Developer Roller
  Mr & Mrs
  Boxes
  Άδεια δοχεία
 • Ανακατασκευή στα τόνερ σας
 • Συμβατά τόνερ

 

Γενικές κατηγορίες υγρών μελανιών και υλικών inkjet δοχείων που σας προμηθεύουμε για όλες τις εταιρίες inkjet εκτυπωτών (για τιμές και καταλόγους επικοινωνήστε) :

υγρά μελάνια υψηλής γερμανικής και αγγλικής ποιότητας.

Metal balls
Ετικέτες
Sales Tapes
Caps
Clips
Συμβατά μελάνια
Boxes
Silicon pad

Τεράστια γκάμα από έτοιμα ανακατασκευασμένα μελάνια της Roll-INK print με ονομασία Jet-R. Προωθήστε τα στο κατάστημα σας και επωφεληθείτε μεγαλύτερο κέρδος σε σχέση με τα συμβατά και τα original μελάνια. Όλα τα μελάνια φέρουν εγγύηση ενός έτους .

Δραστηριοποιηθείτε σε :

Aνακατασκευή Τόνερ
Προωθήστε στους πελάτες σας την ανακατασκευή των άδειων toner τους , με την ελκυστική μείωση τιμής -65% από το αντίστοιχο original toner.Η Roll-INK print θα το ανακατασκευάσει σε τιμή χονδρικής και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Έτοιμα ανακατασκευασμένα τόνερ & συμβατά τόνερ.
Η δεύτερη λύση που μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε στο κλάδο είναι τα έτοιμα ανακατασκευασμένα toner η και τα συμβατά. Τα έτοιμα toner της Roll-INK print μπορείτε να τα αποθηκεύεται στα ράφια σας σε μορφή stock και οποτε σας ζητηθεί το ανάλογο μοντέλο - cartridge να εξυπηρετείται τους πελάτες σας άμεσα και χωρίς να χρειάζεστε το άδειο τους δοχείο!
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας.Όλα τα ανακατασκευασμένα και συμβατά toner συνοδεύονται από εγγύηση .

Ξαναγέμισμα Μελανιών
Προσθέστε την αναγόμωση μελανιών στις υπηρεσίες του καταστήματος σας! Η Roll-INK print αναλμβάνει την αναγόμωση των περισσότερων τύπον μελανιών inkjet στις ποιο οικονομικές τιμές και με μεγάλα περιθώρια κέρδους. Όλα τα μελάνια συνοδεύονται από εγγύηση.

Έτοιμα ανακατασκευασμένα μελάνια & συμβατά μελάνια.
Τα ανακατασκευασμένα και συμβατά μελάνια της Roll-INK print είναι σε κουτάκι, σφραγισμένα όπως είναι ένα original μελάνι. Η ποιότητα εκτύπωσης δε διαφέρει σε τίποτα απο ένα καινούργιο δοχείο μελάνης! Μπορείτε να τα εμπορευθείτε στο κατάστημα σας και να τα αποθηκεύσετε με μορφή stock αφού έχουν εγγύηση ενός έτους! Οι τιμές σε όλα τα μελάνια είναι οι ποιο ανταγωνιστικές. Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας.

Λίγα λόγια

  Η Roll-INK print είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε στο Πειραιά και εξειδικεύεται στην ανακατασκευή και επαναγέμιση των άδειων μελανοδοχείων (cartridges) εκτυπωτών laser & inkjet. Ύστερα από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής άδειων μελανιών & toner είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο (quality control) των προϊόντων προτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών.
  Εταιρία ανακατασκευής άδειων δοχείων εκτυπωτών , με 65% κέρδος απο την τιμή του original .. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο της ανακατασκευής δοχείων μελάνης καθώς συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Αγγλικούς και Γερμανικούς προμηθευτές. Έχετε 100% ποιότητα στο προϊόν σας καθώς και 100% εγγύηση. Είναι η καλύτερη λύση να εξοικονομήσετε χρήματα για εσάς και την επιχείρηση σας με κέρδος 65% από ότι θα δίνατε για ένα καινούργιο δοχείο . Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε αφού σας προσφέρουμε 100% εγγύηση για το δοχείο αλλά και για τον εκτυπωτή σας!
  Η πολυετής επαγγελματική εμπειρία μας εγγυάται την άριστη ποιότητα του αποτελέσματος και την αγαστή συνεργασία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφόρηση επί όλων των προαναφερθέντων υπηρεσιών μας και σας καλούμε να προτιμήσετε την επιχείρησή μας με την διαβεβαίωση ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εργασιών μας.
<