Μεταπώληση μελανιών Roll-INK print

Γίνε μεταπωλητής αναγομωμένων μελανιών και ανακατασκευασμένων toner και αύξησε τα κέρδη της επιχείρησης σου!

Η Roll-INK print έχει δεκάδες συνεργάτες σε όλη την Αττική που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της.

Σε ποιους Απευθύνετε το πρόγραμμα μεταπωλητών:
 • - Σε καταστήματα ηλεκτρονικού εξοπλισμού
 • - Σε online καταστήματα ηλεκτρονικού εξοπλισμού
 • - Σε Βιβλιοπωλεία
 • - Σε εταιρεία παραγωγής φωτοαντιγράφων
 • - Εταιρείες επισκευής εκτυπωτών και Η/Υ
 • - Και οποιαδήποτε άλλη εταιρία πιστεύει ότι μπορεί να αξιοποιήσει τις υπηρεσίες μας.


Την παραλαβή και την παράδοση των άδειων μελανοδοχείων των υποψήφιων πελατών σας τη κάνει η Roll-INK print από το χώρο εργασίας σας χωρίς καμία Οικονομική επιβάρυνση. Οι υπηρεσίες αναγόμωσης και ανακατασκευής της Roll-INK print αγγίζουν την ποιότητα εκτύπωσης των original μελανοδοχείων. Προσφέρεται μια εναλλακτική λύση στους πελάτες σας και αυξήστε κατά πολύ τα περιθώρια κέρδους σας.

Με τα ανακατασκευασμένα τονερ και μελανοδοχεία, οι πελάτες σας θα επωφεληθούν:
 • - Εξοικονόμηση χρημάτων (65% πιο οικονομικά αναλώσιμα έναντι των Γνησίων)
 • - Αξιοπιστία (όλα τα αναλώσιμα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας Rol-INK print)

Με το να γίνετε συνεργάτης – μεταπωλητής των προϊόντων μας:
 • - Επιτυγχάνετε μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, έναντι αυτών των Γνησίων αναλωσίμων.
 • - Διευρύνετε το πελατολόγιο σας, δίνοντας μια εναλλακτική λύση (που στην εποχή μας είναι ότι καλύτερο)

 

Αν θέλετε να δημιουργήσετε αποθήκη ( stock ) ανακατασκευασμένων μελανιών η Roll-INK print διαθέτει τεράστια γκάμα ανακατασκευασμένων και συμβατών μελανιών και μπορεί να σας προμηθεύσει δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να μπορείτε να εξυπηρετείται τους πελάτες σας άμεσα και οικονομικά! Όλα τα ανακατασκευασμένα και συμβατά αναλώσιμα μας inkjet και laser είναι αεροστεγώς κλεισμένα και σφραγισμένα σε κενό αέρος αποφεύγοντας με αυτό το τρόπο τη φθορά του χρόνου. (στα inkjet υπάρχει ημερομηνία λήξης μετά από ένα έτος)

Αν θέλετε να αποκτήσετε αποκλειστικότητα περιοχής , ενταχθείτε στη μέθοδο Franchise Shop In Shop και πέραν της αποκλειστικότητας εκπαιδεύεστε στο κλάδο της αναγόμωσης άδειων μελανοδοχείων και άλλων υπηρεσιών.

Διάφορα

Ποιότητα

Η Roll-INK print χρησιμοποιεί μελάνια με συγκεκριμένο κωδικό για κάθε μοντέλο εκτυπωτή και όχι μελάνια universal, δηλαδή έναν τύπο μελανιού για όλους τους εκτυπωτές. Η διαδικασία επαναγέμισης μπορεί να επαναλαμβάνεται επ' αόριστον για τους laser εκτυπωτές, εφόσον τα άδεια μελανοδοχεία τους αποθηκεύονται σωστά.

Inkjet

Τα μελανοδοχεία των inkjet εκτυπωτών ωστόσο, μπορούν να επαναγεμιστούν ως 8-10 φορές, καθώς διαθέτουν "κεφαλή" και ηλεκτρονικό κύκλωμα τα οποία φθείρονται με τη χρήση και δεν αντικαθίστανται, αλλά και εδώ είναι απαραίτητη προϋπόθεση η σωστή αποθήκευσή τους.

έλεγχοι .

Τα επαναγεμισμένα μελανοδοχεία υφίστανται ενδιάμεσους και τελικούς ποιοτικούς ελέγχους σε εκτυπωτές, ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη απόδοσή τους και ταυτόχρονα η χαμηλή τιμή.

Δραστηριοποιηθείτε σε :

Aνακατασκευή Τόνερ
Προωθήστε στους πελάτες σας την ανακατασκευή των άδειων toner τους , με την ελκυστική μείωση τιμής -65% από το αντίστοιχο original toner.Η Roll-INK print θα το ανακατασκευάσει σε τιμή χονδρικής και με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Έτοιμα ανακατασκευασμένα τόνερ & συμβατά τόνερ.
Η δεύτερη λύση που μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε στο κλάδο είναι τα έτοιμα ανακατασκευασμένα toner η και τα συμβατά. Τα έτοιμα toner της Roll-INK print μπορείτε να τα αποθηκεύεται στα ράφια σας σε μορφή stock και οποτε σας ζητηθεί το ανάλογο μοντέλο - cartridge να εξυπηρετείται τους πελάτες σας άμεσα και χωρίς να χρειάζεστε το άδειο τους δοχείο!
Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας.Όλα τα ανακατασκευασμένα και συμβατά toner συνοδεύονται από εγγύηση .

Ξαναγέμισμα Μελανιών
Προσθέστε την αναγόμωση μελανιών στις υπηρεσίες του καταστήματος σας! Η Roll-INK print αναλμβάνει την αναγόμωση των περισσότερων τύπον μελανιών inkjet στις ποιο οικονομικές τιμές και με μεγάλα περιθώρια κέρδους. Όλα τα μελάνια συνοδεύονται από εγγύηση.

Έτοιμα ανακατασκευασμένα μελάνια & συμβατά μελάνια.
Τα ανακατασκευασμένα και συμβατά μελάνια της Roll-INK print είναι σε κουτάκι, σφραγισμένα όπως είναι ένα original μελάνι. Η ποιότητα εκτύπωσης δε διαφέρει σε τίποτα απο ένα καινούργιο δοχείο μελάνης! Μπορείτε να τα εμπορευθείτε στο κατάστημα σας και να τα αποθηκεύσετε με μορφή stock αφού έχουν εγγύηση ενός έτους! Οι τιμές σε όλα τα μελάνια είναι οι ποιο ανταγωνιστικές. Για περισσότερες πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας.

Λίγα λόγια

  Η Roll-INK print είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε στο Πειραιά και εξειδικεύεται στην ανακατασκευή και επαναγέμιση των άδειων μελανοδοχείων (cartridges) εκτυπωτών laser & inkjet. Ύστερα από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής άδειων μελανιών & toner είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο (quality control) των προϊόντων προτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών.
  Εταιρία ανακατασκευής άδειων δοχείων εκτυπωτών , με 65% κέρδος απο την τιμή του original .. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο της ανακατασκευής δοχείων μελάνης καθώς συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Αγγλικούς και Γερμανικούς προμηθευτές. Έχετε 100% ποιότητα στο προϊόν σας καθώς και 100% εγγύηση. Είναι η καλύτερη λύση να εξοικονομήσετε χρήματα για εσάς και την επιχείρηση σας με κέρδος 65% από ότι θα δίνατε για ένα καινούργιο δοχείο . Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε αφού σας προσφέρουμε 100% εγγύηση για το δοχείο αλλά και για τον εκτυπωτή σας!
  Η πολυετής επαγγελματική εμπειρία μας εγγυάται την άριστη ποιότητα του αποτελέσματος και την αγαστή συνεργασία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφόρηση επί όλων των προαναφερθέντων υπηρεσιών μας και σας καλούμε να προτιμήσετε την επιχείρησή μας με την διαβεβαίωση ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εργασιών μας.