Εγγυήση ποιότητας learn more

Επικοινωνήστε για προσφορά
Φερθείτε έξυπνα και μεiώστε το κόστος των αναλωσίμων που σπαταλάτε για τους εκτυπωτές της επιχείρηση σας.

ποιότητα & οικονομία..

Μείωση εξόδων
Μειώστε τα έξοδα που σπαταλάτε για τα μελάνια σας έως 65% χωρίς κανένα φόβο δυσλειτουργίας αφού όλα τα αναλώσιμα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας

Έξυπνη Αγορά...

Γρήγορη εξυπηρέτηση
Ο χρόνος παράδοσης που σας προσφέρουμε σε όλα τα προϊόντα είναι αυθημερόν ή σε μια εργάσιμη από την ώρα παραλαβής τους..

Παραλαβη Παραδοση ΔΩΡΕΑΝ

Μείωση εξόδων

Τρόπος παραλαβής - παράδοσης

  Προϋπόθεση είναι να έχουμε το άδειο σας δοχείο.
  Εγγυημένη απόδοση προϊόντος 100%.
  Δεν απασχολείτε υπάλληλους (η παραλαβή & παράδοση γίνεται από εμάς, με ένα τηλεφώνημα)
  ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 74 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  ΤΗΛ.: 210 4177210 ΦΑΞ.: 210 4177211
  e-mail.: sales@e-rollink.gr

Έξυπνη Αγορά
Παράδοση αυθημερόν ή σε μια εργάσιμη ημέρα

  Είναι η καλύτερη λύση να εξοικονομήσετε χρήματα για εσάς και την επιχείρηση σας με κέρδος 65% από ότι θα δίνατε για ένα καινούργιο δοχείο . Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε αφού σας προσφέρουμε 100% εγγύηση.

Roll-INK print

  Εταιρία ανακατασκευής άδειων δοχείων Εκτυπωτών ( inkjet , laserjet ) Fax-Φωτοτυπικών Η καλύτερη επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα έως και 65% από την τιμή του original δοχείου. Δυνατότητα παραγγελίας original δοχείων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. + service εκτυπωτών , αναβαθμίσεις , είδη γραφείου. ΤΗΛ.: 210.4177210

Για επαγγελματίες

Φέρσου και εσύ έξυπνα και μείωσε το κόστος των εκτυπώσεων σου στη δουλειά , το γραφείο ή και το σπίτι έως και 65%

Αν εργάζεστε ή είστε κάτοχος κάποιας επιχείρησης και σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε να συνεργάζεστε μαζί μας, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στη Roll-INK print και ο πρώτος διαθέσιμος συνεργάτης μας θα σας εξυπηρέτηση άμεσα.
Κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας μπορεί να περάσει άμεσα από τον επαγγελματικό σας χώρο να καταγράψει όλους τους εκτυπωτές σας και στη συνεχεια να σας αποσταλεί η σχετική προσφορά από το τμήμα πωλήσεων.
Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε εσείς οι ίδιοι για ποια μοντέλα εκτυπωτών σας ενδιαφέρει να ξαναγεμίσετε τα μελάνια τους και να επισπεύσετε όλη την παραπάνω διαδικασία.
Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να είστε ένα από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται.

τηλεφωνικό κέντρο.: 210 4177210 & 210 4177211