ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

πρίν και μετά την αναγόμωση.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

 

 1. Μην αγγίζετε τα ηλεκτρονικά και τα μεταλλικά μέρη του μελανοδοχείου διότι σε πολλές περιπτώσεις ο στατικός ηλεκτρισμός από το σώμα μας κάνει ζημιά στο ηλεκτρονικό κύκλωμα του μελανοδοχείου.
 1. Βγάλτε άμεσα το άδειο μελανοδοχείο από τον εκτυπωτή σας όταν σας δώσει την ένδειξη ότι έχει αδειάσει ή όταν η ποιότητα της εκτύπωσης έχει αλοιωθεί.
 1. Φέρτε το δοχείο άμεσα ή μέσα σε λίγες ημέρες για αναγόμωση. Αν δεν είναι δυνατό να το φέρετε άμεσα για αναγόμωση τότε για ένα τέλειο αποτέλεσμα τοποθετήστε το μελανάκι σε μια σελίδα Α4, κλείστε την καλά και τοποθετήστε την σε ένα δροσερό σημείο.
 1. Μήν αφήνετε άδεια μελανοδοχεία στον εκτυπωτή διότι θα χαλάσει η κεφαλή και δεν θα είναι αναγομώσιμα.
 1. Μην εκτυπώνετε τα μελανοδοχεία σας μέχρι τέλους! To καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθείτε την προειδοποίηση του προγράμματος, όταν σας ενημερώνει ότι η στάθμη ενός χρώματος είναι χαμηλή να το αλλάζετε. Η εξήγηση είναι σχετικά απλή: Κατά την διάρκεια της εκτύπωσης αναπτύσσονται στην κεφαλή εκτύπωσης πολύ υψηλές θερμοκρασίες μέχρι (150°C). H διαχέουσα μελάνη χρησιμοποιείται επίσης σαν ευεργετικό ψυκτικό μέσο! Όταν λοιπόν τυπώνουμε με καθόλου η σχεδόν καθόλου μελάνη, τότε τα θερμικά υπολείμματα λιώνουν πάνω στην κεφαλή εκτύπωσης, με συνέπεια την καταστροφή της! Γενικά μπορεί να πει κάνεις ότι το μελανοδοχείο ζει τόσο περισσότερο, όσο συστηματικότερα τυπώνουμε! Η ελάχιστη απαίτηση εκτύπωσης,είναι τουλάχιστον μία τυπική σελίδα μαύρης και έγχρωμης μελάνης π.χ. (μια μικρή φωτογραφία) ανά εβδομάδα, έτσι ώστε να μην στεγνώσουν τα ακροφύσια της κεφαλής εκτύπωσης.
 1. Μην κολλάτε αυτοκόλλητα π.χ. (σελοτέϊπ) στην κεφαλή με σκοπό να αποφύγετε την εκροή χρώματος διότι καταστρέφεται η κεφαλή εκτύπωσης και η πλακέτα.

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ

 1. Το αναγεμισμένο μελανάκι σας έχει τώρα περάσει από πολλά στάδια όπως έλεγχος ηλεκτρονικών, καθαρισμός, γέμισμα και έλεγχος ποιότητας στην εκτύπωση.
 1. Βγάλτε την ταινία ασφαλείας και τοποθετήστε το μελανάκι πίσω στον εκτυπωτή σας.
 1. Μερικοί εκτυπωτές έχουν μνήμη και θυμούνται το μελανάκι ως άδειο παρόλο πού είναι γεμάτο. Ο εκτυπωτής θα τυπώνει κανονικα χωρίς όμως να έχει ένδειξη για την στάθμη του μελανιού. Αν αυτό σας ενοχλεί ζητήστε μας να σας δώσουμε οδηγίες επαναφοράς της μνήμης.
 1. Αν χρειαστεί να φυλάξετε τα αναγομωμένα μελανάκια για μελλοντική χρήση μην αφαιρέσετε την προστατευτική ταινία. Τοποθετήστε τα σε δροσερό σημείο με την κεφαλή προς τα κάτω, στο συρτάρι ή το ράφι σας μέχρις ότου να σας χρειαστούν.

Διάφορα

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

Κάθε προϊόν περνάει λεπτομερή ηλεκτρονικό έλεγχο και έπειτα το γεμίζουμε με μελάνη της ίδιας ποιότητας μελάνης με το αυθεντικό. Στη συνέχεια γίνονται δοκιμαστικές εκτυπώσεις για τον έλεγχο της ποιότητας εκτύπωσης και έπειτα το προϊόν συσκευάζετε.

ΣΥΜΒΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

Συμβατά μελανοδοχεία για όλους τους τύπους και μοντέλα εκτυπωτών inkjet, laser , dot matrix από συνεργαζόμενες εταιρίες του εξωτερικού.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ .

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από αυθεντικά αναλώσιμα για laser και inkjet εκτυπωτές. Όλες οι κορυφαίες εταιρείες Hewlett Packard, Canon, Lexmark, Epson, Xerox ,Konica Minolta κ.α. στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κατηγορίες service

Εκτυπωτές
Εξειδικευόμαστε στο service σε όλους τους Laser εκτυπωτές που διαθέτετε! Επίσης παρέχουμε service και σε inkjet εκτυπωτές όταν το κόστος επισκευής δεν ξεπερνάει την αρχική τιμή του εκτυπωτή!

Laptop
H εταιρεία μας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις αναβαθμίσεις και στο service laptop και notebooks.

Εισάγουμε, χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς αυθεντικών προϊόντων όλων των κατασκευαστών και βρίσκουμε ταχύτατα τη λύση στο πρόβλημά σας.Επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα της αγοράς.

Υπολογιστές
Το κατάστημα μας σας παρέχει τη δυνατότητα συντήρησης των μηχανημάτων (Η/Υ) & των δικτύων που διαθέτετε, εφόσον επιθυμείτε την άμεση, έγκαιρη και αξιόπιστη επίλυση των προβλημάτων σας σε επίπεδο hardware και software. 

Βοηθητικές οδηγίες
Μερικές βοηθητικές οδηγίες για τη συντήρηση , τα προβλήματα του υπολογιστής σας και του εκτυπωτή.

Λίγα λόγια

  Η Roll-INK print είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε στο Πειραιά και εξειδικεύεται στην ανακατασκευή και επαναγέμιση των άδειων μελανοδοχείων (cartridges) εκτυπωτών laser & inkjet. Ύστερα από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής άδειων μελανιών & toner είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο (quality control) των προϊόντων προτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών.
  Εταιρία ανακατασκευής άδειων δοχείων εκτυπωτών , με 65% κέρδος απο την τιμή του original .. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο της ανακατασκευής δοχείων μελάνης καθώς συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Αγγλικούς και Γερμανικούς προμηθευτές. Έχετε 100% ποιότητα στο προϊόν σας καθώς και 100% εγγύηση. Είναι η καλύτερη λύση να εξοικονομήσετε χρήματα για εσάς και την επιχείρηση σας με κέρδος 65% από ότι θα δίνατε για ένα καινούργιο δοχείο . Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε αφού σας προσφέρουμε 100% εγγύηση για το δοχείο αλλά και για τον εκτυπωτή σας!
  Η πολυετής επαγγελματική εμπειρία μας εγγυάται την άριστη ποιότητα του αποτελέσματος και την αγαστή συνεργασία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφόρηση επί όλων των προαναφερθέντων υπηρεσιών μας και σας καλούμε να προτιμήσετε την επιχείρησή μας με την διαβεβαίωση ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εργασιών μας.