Εγγυήση ποιότητας learn more

Service σε laptop - netbook

Υπηρεσίες service και συντήρησης laptop.

Service Φορητών Υπολογιστών (Laptop) όλων των εταιριών!

Format σε laptop - netbook

Διαγνώσατε κάποια συμπτώματα ιού στο φορητό σας υπολογιστή έχει πέσει η απόδοση του και " κολλάει " την ώρα που εργάζεστε σε αυτόν και παρουσιάζει διαφορες δυσλειτουργίες; τώρα οι τεχνικοί μας μπορούν να σας λύσουν όλα τα παραπάνω προβλήματα με την επανεγκατάσταση του λογισμικού σας συστήματος ( αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο ). Μαζί με αυτό θα σας προσθέσουμε μερικά προγράμματα για την αποφυγή παρομοιων δυσλειτουργιών στο φορητό σας υπολογιστή ξανά.

Αντικατάσταση Οθόνης LCD

  Έσπασε η οθόνη του Laptop σας, μήπως έχει μαύρες κηλίδες, ξεθωριασμένα χρώματα, καμένα pixels και γραμμές; Όποιο και αν είναι το πρόβλημα της οθόνης του Laptop σας, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούρια! Αντικαθιστούμε όλους τους τύπους οθόνης, όλων των ιντσών ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου του Laptop στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

Αντικατάσταση Inverter

  Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα με τις οθόνες των Laptop είναι να έχει χαλάσει το inverter. Όταν γίνει αυτό τότε τα συμπτώματα είναι η οθόνη του Laptop να μην ανάβει, να αναβοσβήνει, να τρεμοπαίζει, να είναι πιο αχνή ή και να έχει σκιές στις άκρες της. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το inverter του Laptop σας ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου στις πιο συμφέρουσες τιμές τις

 

Αντικατάσταση Πληκτρολογίου

  Χύθηκε καφές, νερό, αναψυκτικό και δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο του Laptop σας; Μήπως έχουνε βγει τα πλήκτρα του; Όποιο και αν είναι το πρόβλημα του πληκτρολογίου στο Laptop σας υπάρχει λύση! Μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούριο και φυσικά στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

 

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας

  Ο Φορητός σας Υπολογιστής δεν φορτίζει ή διακόπτεται η φόρτιση; Η οθόνη έχει αλλαγές στη φωτεινότητά της; Εναλλαγές στην τάση του ρεύματος κάψανε το τροφοδοτικό σας και από τότε το Laptop σας δεν ανοίγει; Έχετε στραβώσει το βύσμα τροφοδοσίας; Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αλλάξουμε το βύσμα τροφοδοσίας του Laptop σας και να λειτουργεί σαν καινούριο.

 

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου

  Χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο Laptop σας; Μήπως έναν ταχύτερο σκληρό δίσκο; Ένα σκληρό δίσκο που να ανεβάσει κατακόρυφα την αυτονομία του Φορητού σας Υπολογιστή καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια και όλα αυτά χωρίς να χάσετε τις αρχικές ρυθμίσεις και τα δεδομένα του συστήματός σας; Μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα συμβατικό νέο σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας, είτε έναν δίσκο νέας γενιάς Solid State με θεαματική αύξηση της ταχύτητας και της αυτονομίας της μπαταρίας του Laptop σας!      

 

Αναβαθμίσεις Laptop

  Μπορούμε να αναβαθμίσουμε το Φορητού σας Υπολογιστή έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και περισσότερες δυνατότητες. Αυξάνοντας τη μνήμη RAM το Laptop σας θα αποκτήσει πολύ καλύτερη απόκριση και θα έχει πιο άνετη λειτουργία.  Αναβαθμίζοντας το Σκληρό Δίσκο θα αποκτήσετε μεγαλύτερη χωρητικότητα και καλύτερες ταχύτητες προσπέλασης των δεδομένων. Αλλάζοντας το CD-ROM ή το DVD-ROM με ένα DVD-R ή ακόμα και BluRay θα μπορείτε να δείτε αλλά και να γράψετε DVD ή και BluRay δίσκους. Αναβάθμιση επίσης μπορεί να γίνει σε αρκετά μοντέλα Φορητών, στον Επεξεργαστή και Κάρτα Γραφικών. Επίσης αν χρειάζεστε τροφοδοτικό για το Laptop σας μπορούμε να βρούμε ανεξάρτητα από το μοντέλο.


Διάφορα

Διάγνωση Η/Υ

Μήπως παρατηρείτε τώρα τελευταία τον υπολογιστή σας να κολλάει; Μήπως έχει γίνει πιο αργός; Μήπως αργεί να φορτώσει τα Windows; Σας πετάει μπλε οθόνες και δεν ξέρετε γιατί; Μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις συσκευές του υπολογιστή καθώς επίσης και το λογισμικό του έτσι ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

Διάγνωση & Επισκευή Η/Υ

Από τη στιγμή που γίνει διάγνωση του προβλήματος και αφού συμφωνήσετε για το κόστος της επισκευής, προχωρούμε είτε σε άμεση επισκευή του προβλήματος εφόσον αυτό είναι εφικτό είτε σε παραγγελία των ανταλλακτικών και κατόπιν της επισκευής του.

Εγκατάσταση Περιφερειακών .

Αγοράσατε καινούριο Εκτυπωτή, Σαρωτή, Πολυμηχάνημα, Ηχεία, Web Camera ή οποιοδήποτε άλλο περιφερειακό και δεν ξέρετε πως να το συνδέσετε. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε για εσάς όποια συσκευή θέλετε, να τη ρυθμίσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να σας δείξουμε τον τρόπο λειτουργίας της.

Κατηγορίες service

Εκτυπωτές
Εξειδικευόμαστε στο service σε όλους τους Laser εκτυπωτές που διαθέτετε! Επίσης παρέχουμε service και σε inkjet εκτυπωτές όταν το κόστος επισκευής δεν ξεπερνάει την αρχική τιμή του εκτυπωτή!

Laptop
H εταιρεία μας, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις αναβαθμίσεις και στο service laptop και notebooks.

Εισάγουμε, χιλιάδες διαφορετικούς κωδικούς αυθεντικών προϊόντων όλων των κατασκευαστών και βρίσκουμε ταχύτατα τη λύση στο πρόβλημά σας.Επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα της αγοράς.

Υπολογιστές
Το κατάστημα μας σας παρέχει τη δυνατότητα συντήρησης των μηχανημάτων (Η/Υ) & των δικτύων που διαθέτετε, εφόσον επιθυμείτε την άμεση, έγκαιρη και αξιόπιστη επίλυση των προβλημάτων σας σε επίπεδο hardware και software. 

Βοηθητικές οδηγίες
Μερικές βοηθητικές οδηγίες για τη συντήρηση , τα προβλήματα του υπολογιστής σας και του εκτυπωτή.

Λίγα λόγια

    Η Roll-INK print είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε στο Πειραιά και εξειδικεύεται στην ανακατασκευή και επαναγέμιση των άδειων μελανοδοχείων (cartridges) εκτυπωτών laser & inkjet. Ύστερα από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής άδειων μελανιών & toner είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τεχνογνωσία, εξειδίκευση και εμπειρία του προσωπικού, καθώς επίσης και στον ποιοτικό έλεγχο (quality control) των προϊόντων προτού φτάσουν στα μηχανήματα των καταναλωτών.
    Εταιρία ανακατασκευής άδειων δοχείων εκτυπωτών , με 65% κέρδος απο την τιμή του original .. Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο χώρο της ανακατασκευής δοχείων μελάνης καθώς συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Αγγλικούς και Γερμανικούς προμηθευτές. Έχετε 100% ποιότητα στο προϊόν σας καθώς και 100% εγγύηση. Είναι η καλύτερη λύση να εξοικονομήσετε χρήματα για εσάς και την επιχείρηση σας με κέρδος 65% από ότι θα δίνατε για ένα καινούργιο δοχείο . Δεν έχετε παρά να μας δοκιμάσετε αφού σας προσφέρουμε 100% εγγύηση για το δοχείο αλλά και για τον εκτυπωτή σας!
    Η πολυετής επαγγελματική εμπειρία μας εγγυάται την άριστη ποιότητα του αποτελέσματος και την αγαστή συνεργασία μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφόρηση επί όλων των προαναφερθέντων υπηρεσιών μας και σας καλούμε να προτιμήσετε την επιχείρησή μας με την διαβεβαίωση ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των εργασιών μας.